Escape Weiland op maat

Wedstrijdjes waarin uw bedrijf of team centraal staat
Like
0

Kan op elke locatie... met een weiland!

Bijzondere locaties
Voor onze activiteiten hebben wij bijzondere locaties gevonden in Hoofddorp, Hilversum en Leiden.

In Hoofddorp werken we vanuit het Fort en in Leiden en Hilversum vanaf eilanden
Deze locaties hebben wij exclusief tot onze beschikking, geen ander bureau zal u hier dus mee naartoe kunnen nemen!


Maatwerk
Voor alle activiteiten is maatwerk mogelijk. In overleg is mogelijk om spellen en materialen af te stemmen op het bedrijf. Desgewenst kunnen er attributen gebruikt worden van jullie bedrijf.

Optioneel catering
Indien u wenst dat er een maaltijd en drankjes geserveerd worden kunnen wij hiervoor zorgdragen. Prijs hiervoor is op aanvraag.

Escape Weiland op maat is een variant op Escape Island, maar dan in een weiland én in alle vragen en opdrachten staat uw bedrijf of team centraal.

Een Escape Room is wellicht wel bij je bekend, ook wel Escape Game of Ontsnappingsspel genoemd, is een interactief spel, waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten zo snel mogelijk maar binnen 60 minuten uit de kamer zien te ontsnappen. Dit kan alleen door in de Escape Room puzzels op te lossen, aanwijzingen op te volgen en verbanden te zien. Hoe beter je daarin slaagt, hoe sneller je bij de ontsnapping komt. Bovendien is het de kunst om zo goed mogelijk samen te werken met de mensen in je groep.

In Escape Weiland wordt iedere groep niet in een kamer maar met een huifkar of een boot (afhankelijk van de locatie) in een weiland gedropt! Hoe leuk is dat?

De tijd start en iedere groep krijgt 60 minuten de tijd om uit t weiland te ontsnappen. Welk team bereikt de boot of de huifkar binnen een uur wint Escape Weiland?

Dit spel is te spelen met maximaal 4 teams a 10 personen per team. Twee teams starten in de /huifkarboot en gaan een uurtje op reis. Ze komen na en uur aan in een weiland, hier start voor hen ‘’Escape Weiland’’ De overige twee teams starten in het weiland en na een uur gaan zij met het bootje of de huifkar terug naar het vertrekpunt.

Welk team zet de snelste tijd neer en wint Escape Weiland?

Elke locatie kan, we zoeken gewoon een weiland bij u in de buurt!

Alternatieven