Wie zijn wij?
Henrike van Engelenburg heeft al meer dan twintig jaar ervaring als theaterproducent in zowel de theaters, onderwijs en het bedrijfsleven. Ze weet wat er speelt in de maatschappij. Haar netwerk van acteurs, theatermakers, regisseurs, muzikanten, decorbouwers, schrijvers is groot. 
Voeg daar de jonge, energieke Robbin Breuer aan toe als spelspecialist en het plaatje is compleet. Samen realiseren zij maatwerk concepten, waarin inhoud voorop staat, waardoor ze de spijker altijd op de kop weten te slaan.

2: twee generaties met een gepassioneerde visie op beleving, communicatie en evenementen 
BE: Breuers en Engelenburgs krachten gebundeld, samen sterker
MOVED: ze weten te raken en in beweging te brengen


Wat doen wij?
2BEmoved biedt beleving aan uw onderwerp, hun concepten geeft u de kans om even de tijd te nemen het van alle (andere) kanten te bekijken. Onze concepten bieden ontspanning en je leert je collega’s of klanten van andere (alle) kanten zien. En er is altijd die verwondering die onze concepten brengen: het startpunt voor hernieuwde inspiratie en passie.


Onze USP? Maatwerk!
2BEmoved biedt maatwerk dat eenvoudig in te passen is bij uw bijeenkomst of event en die bij medewerkers en klanten de vonken er weer vanaf doen spatten.

Er zijn drie stappen die ervoor zorgen dat wij bij u een vlammetje laten uitgroeien tot een grote uitslaande brand:

1. Wat is uw boodschap of wens? Focus op uw eigen drijfveer voor deze boodschap en wens
2. Vertaal deze boodschap naar een, voor de meeste van uw medewerkers en klanten, verrassend medium: theater, spel of show
3. Laat ze uw eigen boodschap ervaren via een beleving

2BEMOVED stuurt mensen op pad om de vlam in de pan te laten slaan bij uw, uw collega’s en uw klanten. 


*** Biografie***

Robbin studeerde in 2017 af en was al ondernemer tijdens zijn opleiding Theater Management aan de HKU. Zijn bedrijf, RB Producties Theater & Events, groeide tijdens zijn studie uit tot een gewaardeerd entertainment-bureau, dat zich onderscheidt door spellen die tot in de details zijn aangekleed met decor en live-muziek. Jong, fris en fruitig is wat zijn concepten kenmerkt. Met veel persoonlijke aandacht ontsaaien zijn spellen elk congres of lange dag op kantoor.


Henrike studeerde in 1995 af aan de Universiteit van Utrecht. Ze startte meteen als zelfstandig ondernemer (met personeel!) en runt inmiddels ruim 20 jaar een succesvol theaterproductiebedrijf: Van Engelenburg Theaterproducties. Ze produceerde naast drie kinderen, grote zaalproducties voor de Nederlandse schouwburgen en staat met haar educatieve afdeling “Theater in School” in de top drie van de grootste aanbieders van schooltheater. Tevens ontwikkelt zij ook sinds haar start in 1997 toonaangevende theaterconcepten voor het bedrijfsleven, zoals de zandtekenaar en cabaret op maat. Op dit moment daagt zij zichzelf uit in het verhalen vertellen, want er valt nog zoveel te leren en te beleven.

Robbin Breuer (1992) en Henrike van Engelenburg (1970), wisten bij elkaar de vlammetjes aan te wakkeren wat hen er toe bracht hun krachten te bundelen in 2BEmoved. Sinds 1 juli 2018 is het zover: twee generaties makers en ondernemers slaan de handen in een en dat geeft toch een positieve energie!

WIST JE DAT ? Onze concepten ook populair zijn in scholen en het theater?