Waarom doen we dit?
Wij geloven dat Theater & Spel dé media zijn om de wereld mooier te maken én dat delen vermenigvuldigen is. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders.

Theater & Spel gebruiken wij als medium om door inzicht mensen in beweging te brengen. Het brengt nuance aan in een wereld waar zwart/wit denken hoogtij viert. Uit vele onderzoeken blijkt dat kijken, luisteren, begrijpen en reflecteren zo’n beetje de belangrijkste vaardigheden zijn voor de ontwikkeling van verbeelding. En verbeelding is weer nodig om goed mee te kunnen komen in onze maatschappij, omdat het empathie mogelijk maakt: je verplaatsen in een ander = doen alsof je de ander bent.

Verbeelding is doen alsof, doen alsof is theater en één groot spel. Kortom theater & spel zijn media die mensen slimmer maken.
Wij bieden jullie de gelegenheid om echt de tijd te nemen om goed over iets na te denken. Er omheen te lopen. Het van alle kanten te bezien. En dan komt die verbeelding er nog bij om tot een goede, haalbare oplossing te komen. Deze voor je te zien, het je voor te stellen en het te verwoorden, te communiceren. In het bedrijfsleven en de politiek heet dit ‘een visie’.

Delen is vermenigvuldigen
Wij moedigen aan. Wij willen je verder brengen. Dat kan ook alleen, maar wij geloven dat we samen verder komen. Samen kijk je verder dan je neus lang is en kunnen we kennis en ervaring delen met elkaar. Hiervan wordt jouw en onze omgeving mooier en daar wordt de wereld mooier van.

Onze USP? Maatwerk!
2BEmoved biedt maatwerk dat eenvoudig in te passen is bij jouw bijeenkomst of event en die bij medewerkers en klanten de vonken er weer vanaf doen spatten.