Filosoferen met beren

Kom in contact met de beren op jouw eigen weg en die van je collega's, met Femke Krist
Like
0

Filosoferen met Beren brengt je in contact met de beren op jouw eigen weg en die van je collega's. Zijn deze beren reëel en waarom ziet juist jij wel die beer en een ander niet? In twee keer 45 minuten krijg je antwoord op grote vragen. Weet je wie je bent in verhouding tot je omgeving? Hoe werkt de groepsdynamiek in jouw afdeling? Wat maakt jou anders dan je collega's? Wat zijn de overeenkomsten en verschillen? En vooral: wat verbindt jullie? 


De missie en visie van het bedrijf zijn een belangrijke leidraad voor het gesprek. Deze worden gespiegeld aan de persoonlijke missie van je collega's of medewerkers.
Door middel van een door de opdrachtgever aangeleverd vraagstuk gaan de medewerkers aan de slag met drs Femke Krist om al beren op de weg zichtbaar te krijgen en minder eng. Na een plenaire sessie gaan de mensen uit elkaar in groepjes van 10 personen om via spel, reflectie en theater inzicht te krijgen wat er speelt. Je wordt je bewust waaraan gewerkt moet worden binnen jouw team. Filosoferen met beren is niet alleen voor leidinggevenden, het biedt motivatie en houvast ook aan de medewerkers zelf.

drs Femke Krist is actrice en directeur van haar eigen Musicalschool. Als actrice speelde ze in TV series zoals Goede Tijden Slechte Tijden, het Zandkasteel en Verborgen Verhalen. Femke studeerde af in de Film- en Televisiewetenschappen en aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Daarnaast studeerde ze Letteren aan de Universiteit van Utrecht. Haar achtergrond als wetenschapper en theatermaker zorgt ervoor dat ze analytisch kijkt en observeert. Haar vermogen om echt contact te maken brengt zij over op de deelnemers waardoor zij met elkaar in een écht gesprek komen. Zij maakt op een vriendelijke en doortastende manier zichtbaar welke ontwikkelingen er spelen in bij uw collega's en bij jezelf.

Filosoferen met Beren zijn sessies van 2x 45 minuten en is voor groepen met maximaal 50 deelnemers. Zijn er meer deelnemers dan worden de sessies verspreid over meerdere dagen.

Alternatieven

Comedy

Cabaret op maat
Like
0