Bedrijfstheater Match

Theatersportwedstrijd waarin uw bedrijf centraal staat
Like
0

Bedrijfstheater Match is een dynamisch concept dat theatersport gebruikt. Het concept kunt u vrij invullen, bijvoorbeeld met effectieve, verdiepende workshops of een gezamenlijke voorstelling. Welke opzet u ook kiest, de ervaren acteurs en muzikanten van The Big Mo laten inhoud en humor voorop staan. The Big Mo zorgt ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen. Bedrijfstheatermatch is geschikt voor groepen vanaf 8 personen, tot een theater vol met uw personeel. Het leent zich uitstekend om fuserende teams te laten samenwerken, om een vermakelijke strijd te ontketenen tussen verschillende afdelingen en om een beleidsdag met het management mee af te sluiten

Het grote verschil met theatersport is dat The Big Mo de grondbeginselen van theatersport heeft samengebracht in een geheel nieuw en zeer efficiënt concept dat speciaal is ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Hierin bestaat het publiek uit twee teams, die het tegen elkaar opnemen onder leiding van onze acteurs. Met interactieve scenes, spelopdrachten en vragenrondes wordt het hele publiek betrokken. Het resultaat is een inspirerende mix van theater en spelshow. Samen zorgen we ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen.

Over THE BIG MO
The Big Mo speelde honderden Matches. Dit gaat dus nooit mis. Het gezelschap zet impro-theater in als middel om de doelen van uw bedrijf te realiseren. Want dat is waar professioneel bedrijfstheater om draait: het effect dat u wilt bereiken bij uw doelgroep. De acteurs van The Big Mo verzorgen resultaatgerichte voorstellingen en workshops voor uiteenlopende branches en vakgebieden en op ieder organisatieniveau. Met humor, plezier en aandacht voor uw inhoud inspireren zij uw publiek. The Big Mo stimuleert de dialoog met de zaal, gaat het gesprek aan met uw gasten en maakt de inhoud zichtbaar en concreet in scenes.

Zij kunnen daarbij prima samenwerken met uw opleiders, sprekers en trainers, er is tweerichtingsverkeer tussen spelers en publiek en ieder thema is geschikt.

The Big Mo helpt u informeren, motiveren en inspireren. Dat is hun kracht.

Alternatieven

Inter-act

Regietheater, maakt zichtbaar wat er speelt bij u op de werkvloer
Like
1

Talkshow

Participatie van personeel en/of gasten in uw eigen praatprogramma
Like
0