The Big Mo

Talkshow
Like
0

Improvisatie, interactief cabaret, u kent het van TV. Wij doen dit al meer dan twintig jaar, lang voordat de Lama's of De Vloer op het bekendheid gaven via de televisie. Onze ervaring biedt u zekerheid, dat de plan nooit misgeslagen wordt. 2BEmoved heeft unieke concepten, die inhoudelijk ijzersterk zijn en alleen bij ons te verkrijgen zijn.
Elke voorstelling biedt een solide basis voor inhoudelijke gesprekken. Door het spelen van realistische en herkenbare situaties in de voorstelling, krijgt u concrete handvatten om de na gesprekken op te baseren.


MEEST POPULAIRE CONCEPTEN VAN THE BIG MO

Maatwerk-show
Op basis van het doel en de wensen van de klant maakt The Big Mo een interactieve voorstelling. In deze voorstelling verwerken we uw onderwerpen op een aansprekende manier. Een mix van improvisatie, muziek en comedy. Maar ook met ruimte voor diepgang en inhoud.

Impro Theater Talkshow
Dit unieke format zet uw gasten centraal in een dynamisch theaterprogramma. Onze gespreksleider gaat met uw tafelgasten het gesprek aan. Dit kunnen de sprekers zjin op uw conferentie, de directeur of personeel van uw bedrijf of zelfs uw klanten. De inhoud van de gesprekken vormt de basis voor de afwisseling met geïmproviseerde scenes, cabaret en muziek. Onze theater talkshow is daarmee net een talkshow op tv. Het perfecte format om uw gasten hun verhaal te laten doen in een ontspannen setting waarin uw publiek van a tot z geboeid blijft.

Meespeel Voorstelling
The Big Mo is de meest interactieve theatergroep van Nederland, en de Meespeel Show is hun meest interactieve concept. Op een laagdrempelige manier wordt het publiek spelenderwijs verleid om input te leveren voor de scenes. Vrijwilligers spelen een rol mee onder de vakkundige begeleiding van onze zeer ervaren acteurs. Ons doel is om uw publiek te laten schitteren. Terloops ontdekt iedereen de kracht van de filosofie achter improviserend theater maken. Ja-en denken, creatieve flow genereren en de synergie van ‘de ander laten stralen’.

Wie is THE BIG MO?
The Big Mo speelde meer dan duizend gespreksvoorstellingen in de afgelopen 10 jaar. Dit gaat dus nooit mis. Het gezelschap zet impro-theater in als middel om de doelen van uw bedrijf te realiseren. Want dat is waar professioneel bedrijfstheater om draait: het effect dat u wilt bereiken bij uw doelgroep. De acteurs van The Big Mo verzorgen resultaatgerichte voorstellingen en workshops voor uiteenlopende branches en vakgebieden en op ieder organisatieniveau. Met humor, plezier en aandacht voor uw inhoud inspireren zij uw publiek. The Big Mo stimuleert de dialoog met de zaal, gaat het gesprek aan met uw gasten en maakt de inhoud zichtbaar en concreet in scenes.

Zij kunnen daarbij prima samenwerken met uw opleiders, sprekers en trainers, er is tweerichtingsverkeer tussen spelers en publiek en ieder thema is geschikt.

The Big Mo helpt u informeren, motiveren en inspireren. Dat is hun kracht.

Improvisatie - maatwerk cabaret

Hard op de tong
Like
0

Bedrijfstheater Match

Theatersportwedstrijd waarin uw bedrijf centraal staat
Like
0