Magisch cabaret

Rob & Emiel, bekend van TV!
Like
0

Improvisatie, interactief cabaret, u kent het van TV.  Wij doen dit al meer dan twintig jaar, lang voordat de Lama's of De Vloer op het bekendheid gaven via de televisie. Onze ervaring biedt u zekerheid, dat de plan nooit misgeslagen wordt. 2BEmoved heeft unieke concepten, die inhoudelijk ijzersterk zijn en alleen bij ons te verkrijgen zijn.
Elke voorstelling biedt een solide basis voor inhoudelijke gesprekken. Door het spelen van realistische en herkenbare situaties in de voorstelling, krijgt u concrete handvatten om de na gesprekken op te baseren.


De ene na de ander show van Rob en Emiel verschijnt op de televisie. Alle leeftijden, rangen en standen zijn overtuigd van hun klasse en leren "anders te kijken" na het bijwonen van een sessie van Rob en Emiel. De heren weten hun publiek te boeien met een sterk inhoudelijk verhaal, diverse trucs en hun uitleg over operational blindness (blinde vlekken).

Hun grootste troef? Een flinke portie aaibaarheid, oprechtheid en een doel: laten zien dat alles mogelijk is. Als je er veel tijd, passie en energie in steekt. Díe les voor het leven willen Rob en Emiel aan werkend Nederland meegeven.

De combinatie van de commerciële achtergrond van Rob (als succesvol ondernemer in diverse branches) en kritische kijk van Emiel (hij is waarnemingsspecialist en heeft tips en tools om bedrijfsblindheid op te sporen) maakt dit duo uniek in wie ze zijn, wat ze doen en de boodschap die ze willen brengen.

Ze doen dat met humor en overtuigingskracht. Hun peptalks zijn een onovertroffen combinatie van een sterk inhoudelijk verhaal, cabaret, magic en mentalisme. In een wervelende spectaculaire lecture/show vol interactie, verwondering en heel veel humor laten Rob en Emiel uw medewerkers zien en ervaren dat alles mogelijk is. ALLES! …


Onderwerpen:

  • Bedrijfsblindheid
  • Communicatie
  • Bewustwording
  • Out of de box (leren) denken
  • Niets is onmogelijk
  • "van je klanten FANS maken"
  • Effectiever (computer) werk, voor dummies 

Improvisatie - maatwerk cabaret

Hard op de tong
Like
0

Bedrijfstheater Match

Theatersportwedstrijd waarin uw bedrijf centraal staat
Like
0