Eva's Appel

Sprekers met humor
Like
0

Interactief cabaret. Wij doen dit al meer dan twintig jaar. Onze ervaring biedt u zekerheid, dat de plank nooit misgeslagen wordt. 2BEmoved heeft unieke concepten, die inhoudelijk ijzersterk zijn en alleen bij ons te verkrijgen zijn. Elke voorstelling biedt een solide basis voor inhoudelijke gesprekken. Door het spelen van realistische en herkenbare situaties in de voorstelling, krijgt u concrete handvatten om de na gesprekken op te baseren.


Eva's Appel biedt Helderheid
Cabaretvoorstelling over verschillende onderwerpen. Zoals diversiteit op de werkvloer of online en offline werken.


Helderheid over diversiteit op de werkvloer
Iedereen is gelijk. Toch zijn mannen en vrouwen heel verschillend. Dat is ook helemaal niet erg. Maar hoe met dit verschil om te gaan, dat blijkt niet altijd even makkelijk te zijn. Wie doet nu precies wat en waarom? Soms ontstaan er zulke ingewikkelde misverstanden dat zelfs het werkplezier er onder lijdt. Dus hoogste tijd dat actrices Liek en Lein hier voor eens en voor altijd helderheid over scheppen. Want helderheid zorgt voor de broodnodige rust. We willen toch fijn met elkaar samenwerken? Alleen blijken sommige man/vrouwzaken toch iets gevoeliger te liggen dan verwacht….

En wat als je alleen maar met vrouwen werkt…? Of alleen maar met mannen… ? Of je bent de enige vrouw, of enige man op de werkvloer…?

Helderheid, een humoristische interactieve voorstelling waarin Liek en Lein herkenbare onderwerpen bespreken over mannen & vrouwen op de werkvloer (en daarbuiten) en spelen zij met een gezonde dosis zelfspot, korte situaties uit het leven gegrepen.

Een ideale voorstelling voor uw congres, bedrijfsfeest, teambuildingsdag, event , lunchbrake of als kickoff voor een training. Speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt.


Helderheid over online en offline werken
Na maanden op afstand en online te hebben samen gewerkt, komt er de dag dat je elkaar weer even live gaat zien. Even, want online is het nieuwe werken.
Liek en Lein van Eva's Appel helpen jullie op weg met afkicken van het online werken en om en met moed elkaar weer te ontmoeten. Hoe lang is dat wel niet geleden, dat je van je bureaustoel afgleed van de pret?

De twee actrices verzorgen een knallende kickoff die zowel offline als online is te boeken, inclusief VoosDoos!
Een humoristisch, maar zeer waardevolle en effectieve teamochtend dat je kleiner en groter kunt inkleden met workshops, interactief theater online én offline!
De show wordt plenair live gestreamd of gespeeld. Daarna heb je de keuze om verschillende workhops te doen. veel lachen en het gaat ook nog eens ergens over.

Voor de workshops gaan we uit elkaar in groepen van 20 personen. Online in chat rooms of live in eigen ruimten bij jullie op kantoor of op ons Fort in Hoofddorp.

Wie is Eva’s Appel?

Na jaren lang afzonderlijk van elkaar te hebben gewerkt binnen de film-, televisie- en theaterwereld, hebben Angelique Dorrestijn en Marjolein Ley, hun krachten gebundeld en vormen sinds 2014 theatergroep Eva's Appel. Eva’s Appel maakt cabareteske theatervoorstellingen die op theaterfestivals, congressen, restaurants en bedrijfsbijeenkomsten gespeeld worden, met herkenbare thema’s en die zich afspelen in het hier en nu van onze maatschappij.